Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ...166....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дистанционното го отварях и изглежда предава. Ако има нещо по веригата, което мога да проверя, ще се радвам да споделите.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      Дистанционното го отварях и изглежда предава. Ако има нещо по веригата, което мога да проверя, ще се радвам да споделите.
      Трябва да се провери приемника на дистанционното. Намира се под третия стоп. Откачаш му буксата и при затворени врати даваш накъсо за около секунда пинове 5 и 6 от буксата. В този момент трябва вратите да се заключат. При следващото окъсяване на същите пинове (пак за около секунда) трябва вратите да се откючат. Ако това се случва, проблемът не е в модула за централното.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря за насоката. Тези дни ще се разровя отзад. Не че ми е такъв проблем да си отключвам колата като до сега, но ме дразнят такива дребни не работещи неща.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Благодаря за насоката. Тези дни ще се разровя отзад. Не че ми е такъв проблем да си отключвам колата като до сега, но ме дразнят такива дребни не работещи неща.
          Лека корекция в процедурата, която ти описах в предишния си пост:

Като извадиш буксата на приемника, с един мултицет премери напрежението между:

1 - пин 5 и корпус на колата
          2 - пин 6 и корпус на колата

В единият от двата случая ще измериш 0 волта а в другия някакво напрежение по-голямо от 0,5 волта.

след това закачаш един проводник на корпус а с другия край на проводника допираш пина, който е с напрежение > 0,5 в. Центалното трябва да заключи (при затворени врати). След няколко секунди допри с проводника другия пин и виж дали ще се отключи.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Зравайте....
            Някой ползвал ли е тази кутийка.....мн ефтина ми се вижда...
            Някакви мнения....
            http://www.ebay.com/itm/PERFORMANCE-...6e0a2a&vxp=mtr

Comment

Колега ако имаш желание да чипосаш Алфата има много кадърни колеги от форума,които щи ти свършат работа,а относно тази кутия нека някой по компетентен да си каже думата.

Comment

Не съм сигурен,и на 100% категоричен че искам да чипосам....но бих полюбопитствал как стоят нещтата.

Comment

Working...
                X